Om Betterlight

Betterlight udvikler og distribuerer LED belysning i Danmark.

Lys i en ny dimension.

Betterlight er dansk producent og distributør af LED belysning. Vi samarbejder med flere af Europas og verdens største LED chip og lampe producenter. 

Kendetegnet ved vores partnere er at de alle er højvolumen producenter af enten LED chips, pærer eller komponenter til vores LED lamper.

Vores samarbejdspartnere er alle kendetegnet ved deres knowhow, meget høje produktkvalitet og volumen kapacitet. 

Vores vigtigste mål er at levere kvalitets LED-belysning til attraktive priser, lytte til vores kunders behov og tilbyde ideelle løsninger til belysning.

Vi er dansk distributør af AAA-LUX projektører til stadions og pladsbelysning. AAA-LUX er markedsledende inden for højmast led projektører, og leverer som de eneste en 1-1 erstatning for traditionelle Metal Halogen sports lamper. De er førende inden for optik og har mere end 7 års erfaring, som nogle af de eneste inden for dette område.

Rådgivning

Ud over rådgivning om det rigtige lys, leverer vi også energirådgivning i forhold til jeres lysbehov. Det betyder at vi kan rådgive omkring tiltag der, ud over at give et bedre lys, ligeledes opnår den størst mulige energibesparelse.

Vi anvender cookies til hjemmesidens funktioner og til at samle statistik som vi kan bruge til at forbedre hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre. Accepter